Monday, April 13, 2009

Być jak ciasto francuskie? SAW, vol. 8

Mimo że wiosna, zostaję przy warstwach. A warstwy mają nie tylko cebule, ale i torty, naleśniki a także ciasto francuskie. Czy wspomniałam o ograch? ;)

Although spring has already come, I keep staying with more than one layer.

Trochę więcej tutaj.

15 comments:

  1. Podoba mi się intensywny kolor w Twojej stylizacji. To nowość w akcji. Sweter wygląda u Ciebie zupełnie inaczej niż u wszystkich innych dziewczyn (kwestia światła czy kontrastu kolorystycznego? wygląda na znacznie grubszy), co jest super.

    ReplyDelete
  2. Świetne! DO tej pory najbardziej mi się podoba:)

    ReplyDelete
  3. bardzo fajnie, zaliczam tą stylizacje do najlepszych z tym swetrem :)

    ReplyDelete
  4. jesteś po prostu specjalistką od amarantu:)

    ReplyDelete
  5. świetna stylizacja! tak inaczej i bardziej kolorowo :)) mam właśnie pomalowane paznokcie na taki sam kolor jak pasek ;)

    ReplyDelete
  6. Ślicznie u Ciebie na zdjęciach ten sweterek wygląda. Wydaje się być grubszy i sztywniejszy niż w rzeczywistości. Fajnie wygląda z kolorem, bo jak na razie przeważa pod spodem biały (u mnie zresztą też ;-))

    ReplyDelete
  7. Chyba najlepsza stylizacja jak dotąt ;-)

    ReplyDelete
  8. Wreszcie kolor!! Za to plus i jak na razie określenie najlepszej stylizacji do tej pory:)

    ReplyDelete
  9. Jak dla mnie najlepsza stylizacja jak do tej pory! Brawo! Sweter nabrał kształtu!

    ReplyDelete
  10. śliczny kolor sukienki, dodał wyrazu swetrowi ;)

    ReplyDelete
  11. Jak ja Tobie zazdroszczę tych górskich klimatów ;-) Kolor fioletowy - mój ulubiony ;-)

    ReplyDelete
  12. b.ładnie wyglądasz,lubię połączenie tych dwóch kolorów ;)

    ReplyDelete